Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-16 idő 10:13

Vom Fass

Három új VOM FASS üzlet nyílik Németországban, Brühl, Dillingen und Memmingen városokban írja a franchiseportal.de. Tavaly 25 egységgel bővült a franchise hálózat, melyből közel 10 az Egyesült Államokban került átadásra.

A VOM FASS az egyik vezető márka a minőség-tudatos ínyencek számára. Az 1994-ben, Németországban alapított koncepció rohamtempóban hódította meg a világot. Jelenleg közel 300 üzletük működik világ 30 országában; Németország mellet USA-ban, Lengyelországban, Dániában, Olaszországban, Romániában, Csehországban, Svájcban, Ausztriában, Angliában Franciaországban, Szingapúrban is találhatóak egységeik.

A Vom Fass üzletek számos különlegességet vonultatnak föl vásárlóik számára, amit jelmondatuk hűen tükröz – "Látni, kipróbálni, élvezni". Márkaboltjaikban minőségi borokat, olajakat, likörökhet, eceteket és alkolokat vásárolhatunk vonzó palackokba vagy korsókba töltve. 

Minden üzlet külön - többnyire családi - vállalkozás. Az anyacég elvárja, hogy a tulajdonos is részt vegyen a bolt ügyeinek intézésében, gördülékeny személyes kapcsolatot alakítva ki vevőivel. A franchise rendszer szabad döntést ad az üzletnek abban, mit tart boltjában a nemzetközi kínálatból. A beszerzés a német rendszeren keresztül működik, alapanyagot az anyacég szállít nekünk, a csomagoláshoz szükséges cikkeket pedig néhány központilag ajánlott beszállító adja.

Hazánkban nyílt meg a térség első prémium kategóriás termékeket kínáló Vom Fass üzlete, a 13. kerületi Szent István parkban, 2006-ban amely még a környező országokban megnyílt márkaboltok előtt is mintául szolgált. Magyarországon jelenleg 2 üzletük működik Budapesten.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Új Interspar áruházat építenek Tatán
dátum 2018-03-22 idő 13:44

A Spar Magyarország 4,2 milliárd forint ráfordításával Tatán építi fel az ország 34. Interspar áruházát.

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.