Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-15 idő 12:47

Vonaton nyit üzletet a Starbucks

A Starbucks már megjelent az élelmiszerboltokban, nyitott üzleteket az egyetemeken és néhány repülőgép-útvonalon is megtalálható már. A szokásos profiltól eltérő terjeszkedést folytatva, most egy svájci vonaton jelenik meg.

A cég az SBB-vel- Svájc nemzeti vasúttársaságával partnerségben november 21-én indítja útjára "mozgó boltját" a genfi repülőtértől St. Gallen-be közlekedő vasútvonalon.

A bolt lesz az egyik legkisebb a Starbucks valaha létezett üzletei közül, a vállalat szerint pedig a kivitelezése komoly kihívást jelentett. A koncepció kialakítása során figyelembe kellett venni az állandó mozgást, a tér korlátozottságát és a vasúttársaság szigorú biztonsági előírásait. A kocsiban kialakított kétszintes kávézóban összesen 50 ülőhely található. Az üzlet alsó szintjén a bár, a felsőn a társalgó lesz kialakítva. A kávézó a jól ismert dizájnnal és választékkal várja majd fogyasztóit.

A Starbucks nyilatkozata szerint a vasúti üzlet egyelőre tesztjelleggel fut, ám amennyiben beválik, az üzletkoncepció máshol is megjelenhet majd írja a marketinginfo.hu.

marketinginfo.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.