Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-24 idő 09:44

Webáruházat indított Romániában az Ikea

A svéd bútorlánc elindította online üzletét keleti szomszédunknál, a portfólió nagy része tehát már a világhálón is megvehető, a kivételeket a konyhabútorok és a törékeny termékek képezik.

A rendszer egyelőre egyféle fizetési metódussal működik, készpénzzel, amit az áru átvételekor adnak át a vásárlók - írja a Romania-Insider.com. A megvásárolt termékeket az üzletek valamelyikében lehet átvenni, vagy házhoz is rendelhetőek. 

Az IKEA Csoportról

 
Az IKEA formatervezett, praktikus lakberendezési termékek széles választékát kínálja, olyan alacsony áron, ami az emberek többsége számára elérhető. Az IKEA alapítója, Ingvar Kamprad, egy olyan tulajdonosi szerkezetet akart kialakítani, amit a függetlenség és a hosszútávú megközelítés jellemez. Ezért 1982 óta az IKEA egy Hollandiában bejegyzett alapítvány tulajdonában van. Az alapítvány neve: Stichting IKEA Foundation. Az alapítvány jótékonysági kezdeményezéseket támogat, és visszaforgat az IKEA Csoport tevékenységébe.
 
 
Az IKEA Csoport a stratégiától a termékfejlesztésen át a gyártásig, az elosztásig és a kiskereskedelemig a teljes értékláncban tevékenységet vállal. 

A világ 43 országában több mint 340 IKEA áruház várja vásárlóit. Az áruházlánc az egyszerűen összeszerelhető bútorok eladására specializálódott, noha nem ezek a termékek képezik kizárólagos profiljukat. Az áruházak közel 90 százaléka az anyavállalat tulajdonában van, míg a fennmaradó áruházakat az IKEA Csoport franchise partnerei működtetik. Az IKEA Magyarországon 1990 óta van jelen. A budapesti Örs vezér téren nyílt meg az első, Budaörsön 1999-ben a második svéd lakberendezési áruház.
 
marketinginfo.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.