Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-24 idő 09:44

Webáruházat indított Romániában az Ikea

A svéd bútorlánc elindította online üzletét keleti szomszédunknál, a portfólió nagy része tehát már a világhálón is megvehető, a kivételeket a konyhabútorok és a törékeny termékek képezik.

A rendszer egyelőre egyféle fizetési metódussal működik, készpénzzel, amit az áru átvételekor adnak át a vásárlók - írja a Romania-Insider.com. A megvásárolt termékeket az üzletek valamelyikében lehet átvenni, vagy házhoz is rendelhetőek. 

Az IKEA Csoportról

 
Az IKEA formatervezett, praktikus lakberendezési termékek széles választékát kínálja, olyan alacsony áron, ami az emberek többsége számára elérhető. Az IKEA alapítója, Ingvar Kamprad, egy olyan tulajdonosi szerkezetet akart kialakítani, amit a függetlenség és a hosszútávú megközelítés jellemez. Ezért 1982 óta az IKEA egy Hollandiában bejegyzett alapítvány tulajdonában van. Az alapítvány neve: Stichting IKEA Foundation. Az alapítvány jótékonysági kezdeményezéseket támogat, és visszaforgat az IKEA Csoport tevékenységébe.
 
 
Az IKEA Csoport a stratégiától a termékfejlesztésen át a gyártásig, az elosztásig és a kiskereskedelemig a teljes értékláncban tevékenységet vállal. 

A világ 43 országában több mint 340 IKEA áruház várja vásárlóit. Az áruházlánc az egyszerűen összeszerelhető bútorok eladására specializálódott, noha nem ezek a termékek képezik kizárólagos profiljukat. Az áruházak közel 90 százaléka az anyavállalat tulajdonában van, míg a fennmaradó áruházakat az IKEA Csoport franchise partnerei működtetik. Az IKEA Magyarországon 1990 óta van jelen. A budapesti Örs vezér téren nyílt meg az első, Budaörsön 1999-ben a második svéd lakberendezési áruház.
 
marketinginfo.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.