Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-20 idő 13:08

Webfejlesztéssel és mobil alkalmazással erősít a Tecnocasa

A Tecnocasa ingatlanközvetítő irodahálózat magyar oldala látványos átalakuláson ment keresztül, hogy a mai kornak megfelelő tartalommal, és grafikai megjelenéssel erősítse a brand-et. Emellett az okostelefonok mindennapi használatának jelentős térnyerése miatt mobil alkalmazások fejlesztésébe is fogtak, a legújabb applikáció iPhone készülékre lett leprogramozva.
 

Tecnocasa megújult weboldal

 
Az ingatlanközvetítő hálózat weboldalának kezdőlapja letisztult formákat használ, egyszerű, az érdeklődők a Tecnocasa adatbázisában fellelhető valamennyi ingatlanról pár kattintással tájékozódhatnak, többek között elhelyezkedés, vételár, valamint alapterület szerint. Ha mindez nem lenne elég, térképes kereső segítségével is megtekinthetik az ingatlanokat, ahol a megfelelő kerületre kattintva előhívható az abban a városrészben fellelhető valamennyi eladó lakás és ház.
 
 
A weboldalról elérhető továbbá a Tecnocasa ingatlanhirdetési kiadványának on-line változata is, mely a Tecnocasa Group franchise hálózat irodáinak hirdetéseit tartalmazza szerkesztett, átlátható formában.
 

Tecnocasa alkalmazás iPhone készüléken

 
Az okostelefonok térhódításának megállíthatatlan trendjét az ingatlanhálózat is felfedezte, ezért olyan alkalmazást fejlesztett, melyet bárki, akinek iPhone készüléke arra alkalmas, ingyenesen letöltheti és használhatja. Az alkalmazás tartalmaz: ingatlankeresőt, eladó és kiadó ingatlanokat lehet a segítségével keresni; a Tecnocasa irodák elérhetőségeit egy helyen találjuk; egy hitelkalkulátor is helyet kapott a szolgáltatások között; valamint a Tecnocasa Magazint is elolvashatja az érdeklődő az alkalmazás segítségével.
 
 

A Tecnocasa franchise hálózat

 
A Tecnocasa Franchising Network 1986-ban nyitotta meg első irodáját Olaszországban, és mára Európa egyik legnagyobb ingatlanközvetítő hálózataként működik. A Tecnocasa ingatlanközvetítő szolgáltatást nyújt az eladás, vásárlás vagy bérbeadás különböző szakaszaiban, lakó, ipari vagy kereskedelmi használatra, a franchise ügynökségek egyedi network rendszerén keresztül, szerteágazóan olasz területi jelenléttel.
 
 
A hálózat fejlődésében 1994 májusa jelentett mérföldkövet, amikor a Tecnocasa átlépte Olaszország határát és megkezdte működését Spanyolországban, és ezt követően több európai országban, köztük Magyarországon is. Budapesten az első iroda 1996 novemberében nyílt meg. A kezdeti 65 irodából az elmúlt 25 évben megközelítőleg 3500 ingatlanközvetítő irodát számláló nemzetközi hálózat lett. A Tecnocasa által alkalmazott terjeszkedési módszer különböző gazdasági helyzetben lévő térségekben, kultúrákban, és országokban is bebizonyította életképességét. A módszert kézikönyvbe foglalták annak érdekében, hogy a társirodák az ügyfelek felé azonos szolgáltatást tudjanak biztosítani.
 
Jelenleg Olaszországban, Spanyolországban, Belgiumban, Franciaországban, Lengyelországban, Romániában, San Marinoban, Csehországban, Mexikóban és Magyarországban található Tecnocasa képviselet. A Tecnocasa a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Szerző: ViFe
Forrás: tecnocasa.hu
Virtuális kiállító: Gruppo T.F.M. Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.