Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-04 idő 10:20

Webshop és közösségi média lesz a témája a következő MFSZ klubdélutánnak

Várjuk mindazon hálózatokat, akik webshopot működtetnek, vagy terveznek ilyen felületeket üzemeltetni, illetve azokat is, akik erősíteni szeretnék jelenlétüket a közösségi médiában. A klubdélután április 16-án (szerdán), 14.00 órai kezdettel kerül megrendezésre.
 
A klubdélután alkalmával sikeres rendszergazdák adnak majd elő, és adják át tapasztalataikat - első kézből - az érdeklődő közönségnek. A klubdélután folyamán betekintést nyerhetünk, hogy hazánk vezető hálózatai hogyan működtetnek hatékonyan webshopot, valamint mennyire tartják fontosnak a közösségi médiát.
 
 
Az előadások témája:
 
„A webshop hatékony üzemeltetése egy franchise hálózatnál”
Előadó: Lavotha Ildikó
MFSZ alelnök, a High-Care Kft. ügyvezető igazgatója
 
„Milyen szerepet tölt be a közösségi média a franchise hálózatok kettős marketingjében”
 
Előadó: Nagy Zoltán
MFSZ elnökségi tag, a Katedra Nyelviskola Kft. tulajdonosa, ügyvezető igazgatója
A 2013. Év Internet Média és Web Díj kategória díjazottja
 
A klubdélután keretében lehetőség nyílik beszélgetésre az előadókkal, kérdések feltevésére. A beszélgetés moderátora dr. Mandel Katalin főtitkár.
 
A Szövetség tagjainak a részvétel díjmentes. Nem szövetségi tagoknak a részvételi díj 8000 Ft + Áfa / fő. Részvételi szándékát a Magyar Franchise Szövetség következő elérhetőségein jelezheti - telefonon (1) 391-7313, fax: (1) 274-4643, vagy az info@franchise.hu e-mail címen.
 
A részvételi nyilatkozatot erről a linkről is letöltheti.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.