Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-23 idő 09:53

Webshop és közösségi média voltak az MFSZ klubdélután legutóbbi témái

A Magyar Franchise Szövetség április 16-án megrendezésre került, szakmai klubdélutánjára ismételten számos, a franchise szakma iránt érdeklődő vállalkozó volt kíváncsi. A Hotel Buda Mercure szállodában tartott rendezvényen két fontos témát dolgoztak fel az előadók, hatékony webshop üzemeltetést és a közösségi média szerepét a hálózatok kettős marketingjében.
 
A klubdélután résztvevői először a High-Care Cosmetics előadását hallgathatták meg a webshop hatékony üzemeltetéséről. A High Care hosszú évek óta eredményesen üzemelteti webshopját. Lavotha Ildikó, a  High-Care Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az elkövetkező években várhatóan egyre nagyobb szerephez fog jutni az internetes értékesítés.
 
 
A második előadó,  a Katedra Nyelviskola Kft. tulajdonosa, ügyvezető igazgatója Nagy Zoltán volt, aki a közösségi média használatának előnyeiről, jelentősségéről beszélt. 
 
 
A prezentációkat követően most is, mint minden alkalommal, kötetlen beszélgetés alakult ki a résztvevők között. A rendezvényre látogatók számos kérdést intéztek az előadókhoz, akik készséggel válaszoltak azokra, ezzel is bővítve az érdeklődők ismeretanyagát.
 
Forrás: franchise.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.