Mester franchise partner

dátum 2013-03-27 idő 12:20

Értékesíti mester franchise jogát a Konopizza magyarországi mester partnere

 

A Konopizza hálózat hazai mester partnere családi okok miatt úgy döntött, hogy értékesíti mester franchise jogát, amely további 8 évre Magyarországon kizárólagos forgalmazási jogot biztosít új tulajdonosának. Az adásvétellel átadásra kerül a franchise hálózat magyar környezetre adaptált teljes dokumentációja, receptúrák, stratégiai táblázatok, 3D látványtervek, nemzetközi és magyar nyelvre lefordított marketinganyagok, oktatási anyagok, magyar nyelvű weboldal és Facebook oldal, valamint Magyar Franchise Szövetségbeli tagság.

A fagylalttölcsér formájú pizzát forgalmazó koncepció 2004-ben jelent meg az olasz piacon. Céljuk egy olyan projekt létrehozása volt, mely üzleti partnerekkel és/vagy kombinálva már működő vendéglátóhelyekkel (pizzériákban, bárokban, kioszkokban, stb.) működtethető. A Konopizza, mint minden más hagyományos pizza, víz és liszt alapú tésztából készül. Ezután formázzák varázslatos tölcsérré, mely kész a sütésre. Az elkészítése egyszerű, a töltelék egészséges alapanyagai teszik a Konopizzát egy különleges termékké, amely elkészül 3 perc alatt.

A nemzetközi franchise hálózat kiépítése 7 évvel ezelőtt kezdődött, amikor is hazájában nyitott első üzletek sikerén felbuzdulva 2006-ban Boscolo olyan étteremformát terveztetett meg, amely bárki számára megvalósítható. Ezután a világ számos részén terjeszkedésnek indult a hálózat; Olaszország után Marokkóban, Kanadában, Bahreinben, Dél-Koreában, Libanonban, Németországban és Japánban nyíltak egységeik. A hálózat hazánkban 2011 őszén nyitotta meg első egységét a Mammut I. Bevásárlóközpontban, amelyet azután további vidéki egységek követtek. Jelenleg Vácott üzemel éttermük, és még egy egység nyílik várhatóan április végén Balatonlellén.

A Konopizza egy teljesen új étkezési modellre építette föl koncepcióját. A rugalmas vállalkozási formának köszönhetően megfelelő mind a kezdő, mind a meglévő vállalkozások számára. Innovatív, könnyen adaptálható catering koncepció, amely kihozza a maximumot minden idők fogyasztójának kedvencéből: a pizzából.

Amennyiben érdeklődik a hálózat hazai mester franchise joga iránt, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Értékesíti mester franchise jogát a Filta Fry hazai mester franchise átvevője
dátum 2017-02-10 idő 12:38

A Filta Fry olajsütő berendezések tisztításával és sütőzsiradék kezelésével foglalkozik

Mester partnereit keresi hazánkban az ERA költségcsökkentő hálózat
dátum 2015-08-17 idő 15:39

Az ERA költségcsökkentő franchise hálózat partnereit keresi hazánkban.

Partnereit keresi hazánkban a Lolita női ruházati márka
dátum 2014-06-24 idő 11:08

Dél-amerikai divatmárka keresi franchise partnereit hazánkban.

Mester Franchise partnereit keresi egy mexikói ételeket kínáló latin-amerikai hálózat
dátum 2014-05-08 idő 13:39

Egy mexikói ételeket forgalmazó, guatemalai franchise hálózat érdeklődik a hazai piac iránt.

Lett kozmetikai hálózat franchise partnereket keres hazánkban
dátum 2014-05-02 idő 10:12

Magyarországon franchise partnereit keresi az Attirance lett kozmetikai franchise hálózat.