Mester franchise partner

dátum 2006-11-03 idő 20:47

Olasz dohányzásleszoktató cég keresi magyar mester partnerét

A cég olyan szervezeteket, illetve személyeket kíván kiválaszti az egész világon, akik saját országukban kizárólagosan képviselik az Antismoking System Italia-t. Az Antismoking olyan hatékony módszerrel rendelkezik, amely elősegíti a dohányzásról való leszokást, melyet Olaszországban 1998 óta nagy hatékonysággal alkalmaznak, és 2004 óta mind nemzeti mind nemzetközi szinten franchise konstrukcióban terjeszkedik.

A kezelés az "Antismoke3000" elektronikus műszer segítségével történik, amelynek elhelyezésére nincs szükség nagy helyiségre, alkalmas esztétikai centrumokban való kihelyezésre, de lehetőség van független Antismoking System Point-ok megnyitására is. A kezelésnek, mely során a pácienst elektromosan stimuláljak, két része van, hiszen pszichológiai és fizikai szinten is gyógyítják a függőséget. A kezelés az elszívott cigaretta mennyiségét próbálja minimálisra redukálni illetve arról teljesen leszoktatni a kezelendő egyént, valamint minőségibb fizikai és pszichikai életfeltételt próbál biztosítani, amely a szervezet méregtelenítését szolgáló táplálkozási tanácsadással egészül ki.
A kezelés 6 hónapos garanciát nyújt, azaz, ha szükséges van rá, még 4 alkalommal meg lehet ismételni a kezelést ez idő alatt. Ha az ügyfél a hat hónap alatt ötször részt vett, és mégsem elégedett az eredménnyel, a befizetett összeg akár 60%-át is visszakaphatja.

A cég piackutatásai alapján hazánkban körülbelül 3,5 millió ember dohányzik, ezek szociális-gazdasági helyzetét felmérve a potenciális kliensek száma közel 2,5 millió lehet. A vállalat 100-200 ezer lakosonként javasolja az egyes egységek megnyitását, felmérve a geográfiai viszonyokat, népsűrűséget, nagyvárosokat és nem használt területeket, kb. 28 létesítmény felállítását javasolja hazánkban.
Az Antismoking a mester franchise partnerséget, amely területi kizárólagosságot takar, 44.000 euróért kínálja, melyben bennefoglaltatik a márkanév használata, dohányzásleszoktató felszerelés, Know-How, és a szükséges technikai segítségnyújtás oktatás keretén belül.
A leendő mester partner a franchise partnerek által nemcsak minden központ megnyitása után részesül jövedelemben, hanem minden kezelés után is, amelyet Magyarországon végeznek.

A cég a legideálisabb mester partner felkutatását a Dakexpo Kft.-ra, Magyarország és a régió legjelentősebb franchise kiálltásának szervezőjére bízta. Időpontegyeztetésért kérjük keresse fel a céget irodájában:
Dakexpo Kft.
Telefon: 06-1/274-5186
Fax: 06-1/274-4643
cím: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 68.
E-mail:
office@dakexpo.com,


(MJ)vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Értékesíti mester franchise jogát a Filta Fry hazai mester franchise átvevője
dátum 2017-02-10 idő 12:38

A Filta Fry olajsütő berendezések tisztításával és sütőzsiradék kezelésével foglalkozik

Mester partnereit keresi hazánkban az ERA költségcsökkentő hálózat
dátum 2015-08-17 idő 15:39

Az ERA költségcsökkentő franchise hálózat partnereit keresi hazánkban.

Partnereit keresi hazánkban a Lolita női ruházati márka
dátum 2014-06-24 idő 11:08

Dél-amerikai divatmárka keresi franchise partnereit hazánkban.

Mester Franchise partnereit keresi egy mexikói ételeket kínáló latin-amerikai hálózat
dátum 2014-05-08 idő 13:39

Egy mexikói ételeket forgalmazó, guatemalai franchise hálózat érdeklődik a hazai piac iránt.

Lett kozmetikai hálózat franchise partnereket keres hazánkban
dátum 2014-05-02 idő 10:12

Magyarországon franchise partnereit keresi az Attirance lett kozmetikai franchise hálózat.