Tudástár

dátum 2015-04-13 idő 09:59

A franchise hálózat indítás tudnivalói

A tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Ezen a felületen gyűjtjük a könnyen befogadható legfontosabb tudnivalókat, érdekességeket, hogy látogatóink és érdeklődőink segítségére legyünk. Célunk megismertetni minden érdeklődővel a franchise alapfogalmait, és alapvető ismereteit. Szeretnénk továbbá egy olyan összefoglaló ismeretanyagot tárni a befogadók elé, mely hasznos iránymutatást nyújt mindenkinek, aki franchise-al tervez foglalkozni. Anyagaink között egyaránt találnak információkat a jelenlegi rendszergazdák és átvevők, valamint azok, akik tervezik, hogy bekapcsolódnak, esetleg indítani szeretnének egy új hálózatot.
 
A Tudástár második részében a franchise hálózat elindításához szükséges legfontosabb információkat ismerhetik meg dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkárának előadásában. Az előző részben megismerhették a franchise rendszerek alapjait, így tovább lépve a hálózat elindulása kapcsán felmerülő feladatok kerülnek a vizsgálódás középpontjába, mind a rendszergazda, mind az átvevő szemszögéből.
A további fejezetekben a sikeresen működő hálózat ismérveivel, a rendszergazdai feladatokkal, átvevői feladatkörrel, végül pedig a hálózat választással ismerkedhetnek meg az érdeklődők.
 
 
Az általános ismertető sorozatot hat részben közöljük, rövid videók formájában, melyek hetente két alkalommal hétfőn és csütörtökön kerülnek fel a portálra. A videókban szereplő előadást a Piac és Profit 2015. március 26-i franchise-al foglalkozó konferenciáján került rögzítésre.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

A megfelelő hálózat kiválasztása
dátum 2015-05-29 idő 17:30

A Tudástár hatodik részében a megfelelő hálózatválasztásról szerezhetnek ismereteket dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkárának előadásában.

A franchise rendszergazda feladatai
dátum 2015-05-20 idő 09:56

A Tudástár ötödik részében a franchise rendszergazda legfontosabb feladatait ismerhetik meg dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkárának előadásában.

A franchise átvevő feladatai
dátum 2015-04-23 idő 14:49

A Tudástár negyedik részében a franchise hálózat elindításához szükséges legfontosabb információkat ismerhetik meg dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkárának előadásában.

Milyen a sikeres franchise hálózat?
dátum 2015-04-20 idő 09:50

A Tudástár harmadik részében a sikeres franchise hálózat működtetésének alapismereteit sajátíthatják el. Előadó: dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára.

Franchise alapok
dátum 2015-04-09 idő 17:25

A tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Legelső alkalommal dr. Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára vezeti be a hallgatóságot a francise alapjaiba.