Tudástár

dátum 2015-04-09 idő 17:25

Franchise alapok

A tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Ezen a felületen gyűjtjük a könnyen befogadható legfontosabb tudnivalókat, érdekességeket, hogy látogatóink és érdeklődőink segítségére legyünk. Célunk megismertetni minden érdeklődővel a franchise alapfogalmait, és alapvető ismereteit. Szeretnénk továbbá egy olyan összefoglaló ismeretanyagot tárni a befogadók elé, mely hasznos iránymutatást nyújt mindenkinek, aki franchise-al tervez foglalkozni. Anyagaink között egyaránt találnak információkat a jelenlegi rendszergazdák és átvevők, valamint azok, akik tervezik, hogy bekapcsolódnak, esetleg indítani szeretnének egy új hálózatot.

 
Legelső alkalommal dr. Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára vezeti be a hallgatóságot a francise alapjaiba. Az általános ismertetőt hat részben közöljük, rövid videók formájában, melyek hetente két alkalommal hétfőn és csütörtökön kerülnek fel a portálra. A videókban szereplő előadást a Piac és Profit 2015. március 26-i franchise-al foglalkozó konferenciáján került rögzítésre.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

A megfelelő hálózat kiválasztása
dátum 2015-05-29 idő 17:30

A Tudástár hatodik részében a megfelelő hálózatválasztásról szerezhetnek ismereteket dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkárának előadásában.

A franchise rendszergazda feladatai
dátum 2015-05-20 idő 09:56

A Tudástár ötödik részében a franchise rendszergazda legfontosabb feladatait ismerhetik meg dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkárának előadásában.

A franchise átvevő feladatai
dátum 2015-04-23 idő 14:49

A Tudástár negyedik részében a franchise hálózat elindításához szükséges legfontosabb információkat ismerhetik meg dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkárának előadásában.

Milyen a sikeres franchise hálózat?
dátum 2015-04-20 idő 09:50

A Tudástár harmadik részében a sikeres franchise hálózat működtetésének alapismereteit sajátíthatják el. Előadó: dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára.

A franchise hálózat indítás tudnivalói
dátum 2015-04-13 idő 09:59

A Tudástár második részében a franchise hálózat elindításához szükséges legfontosabb információkat ismerhetik meg dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkárának előadásában.